Todays Outfit – Colors of my life (ili kako sam izašla iz komfort zone)

shein teddy coat celebrenbeauty

Ova jesen donijela mi je mnogo promjena, mnogo stvari sam shvatila, ali i otvorila razna pitanja o kojima do sada nisam razmišljala.

Kroz život sam prečesto išla na neki ziheraški način pa čak i u banalnim stvarima poput kupovanja odjeće jer sam konstantno mislila kako je bolje imati neki kaput koji ide na sve, nego se počastiti nečim totalno drukčijim i neuobičajenim.

Kaput/Teddy coat – SheIn
Pulover/Jumper – SheIn
Torbica/Bag – SheIn
Tenisice/Sneakers – Adidas
Naočale/Sunglasses – Ebay

shein teddy coat celebrenbeauty

Volim jesenje boje među kojima prevladava smeđa, ali zaključila sam kako je već krajnje vrijeme da izađem iz te nekad ograničavajuće komfort zone i uronim u svijet živih boja koje obožavam.

Kako se ove godine nose teddy kaputi, drugom rječju – oni posebno mekani, ‘medasti’, tako je odluka pala na ovaj ljubičasto-rozi sa SheIn-a kojem nisam mogla odoljeti.

shein teddy coat celebrenbeauty

Da, neko vrijeme sam gruntala bih li ga uopće uzela; glava je govorila ‘ne’, srce je nabijalo ‘da’. I na kraju, srce je pobijedilo. I dobro da jest jer sam se potpuno oduševila kad mi je stigao na vrata.

Mekan, topao, divan. Jedina stvar koja je mogla biti kvalitetnija je podstava, no nju ću zamijeniti nekom boljom. Nije problem.

Kako bih ga dodatno istaknula, ispod njega sam obukla divnu baby plavu SheIn dolčevitu, koja također fino grije i ugodna je za nošenje. Točka na ‘i’ ove kombinacije svakako su Adidas tenisice i multicolor SheIn torbica. Bye bye ugodne temperature, do sljedeće godine!

shein teddy coat celebrenbeauty

Recommended Articles

2 Comments

  1. Fora kaput. Boja top. Al ja iskreno ne znam KAKO bih ga komninirala i uz sto. Nisam dovoljno hrabra za to😂

    1. HEhe to sam i ja mislila. Nekada jednostavno treba probati 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *