Što mi se događalo u zadnjih godinu dana i zašto sam nekim ljudima i suradnjama jednostavno rekla ‘je*e mi se’

celebren beauty blog

Dugo mi je u glavi odzvanjala ona rečenica:

“Jedna vrata se moraju zatvoriti da bi se druga otvorila”,

ali sam ju stalno zanemarivala. U proteklih godinu dana nisam baš bila previše aktivna na blogu, drugim riječima – zanemarila sam ga i zbog toga sam se nebrojeno puta osjećala krivom.

Druge stvari oduzimale su mi previše vremena, ali i ono najgore – živaca i volje da se posvetim ičemu drugome. U tom svom kaosu ipak sam se nadala da će se nešto promijeniti na bolje, ali sam sve više uviđala da neće ako se ne pokrenem.

Zašto je nekim ljudima i suradnjama potrebno reći ‘ne’?

celebren beauty blog

 

U međuvremenu dogodilo se puno toga što mi je život okrenulo naglavačke; i u pozitivnom i u negativnom smislu. Prekidi, teške bolesti, smrti, oboljenja, otkazi, ali i puno sreće, smijeha, divnih trenutaka, poznanstava, putovanja i novih iskustava.

Mogu reći da sam u tih godinu dana naučila jako puno o sebi, a najvažnija lekcija koju sam usvojila jest da slušam svoju intuciju i da se ne podcjenjujem. Ako vam se ikada dogodila situacija za koju ste mislili da je bezizlazna jer netko u vama ne vidi vrijednost, ne cijeni vaš trud i rad već vam svim svojim postupcima pokazuje kako ste zamjenjivi (a rezultati i komentari drugih pokazuju upravo suprotno), znate o čemu pričam.

Dugo me je kopkalo da moram nešto napraviti po tom pitanju, ali nisam imala hrabrosti zbog raznih drugih stvari. Stalno sam nailazila izgovore, a ujedno sam shvaćala da time štetim samo sebi, dok mi jednog dana nije prekipjelo i rekla sam ‘dosta!’, ‘neću više’, ‘ne želim ovo’ i povukla poteze zbog kojih sam instantno osjetila olakšanje.

To olakšanje dalo mi je vjetar u leđa da se ponovno počnem baviti onime što volim – bloganjem.

Što vas očekuje na blogu?

 

celebren beauty blog

Moj blog mi je ranije bio utočište i nisam ga htjela izgubiti jer bi to značilo da u vjetar bacam sve što sam do sada izgradila. Umjesto toga, odlučila sam ga podignuti na novu razinu. Kao što ste mogli primijetiti, prešla sam s Bloggera na WordPress, kupila domenu i hosting te prebacila sav sadržaj s jedne platforme na drugu.

Cijeli taj proces oduzeo mi je neko vrijeme, ali sam jako zadovoljna postignutim rezultatom, a sve što preostaje jest mnoštvo dobrog sadržaja koji vam pripremam. Osim standardnih beauty i fashion postova, polako ću uvoditi nove rubrike koje će vam, vjerujem, itekako biti od koristi i prilično sam uzbuđena zbog svega toga! Također, malo više sam se posvetila i Instagramu i izgledu samih fotki pa me tamo slobodno možete zapratiti pod @celebrenbeauty ako me već ne pratite.

Dakako, zanima me o čemu biste još voljeli čitati? Ostavite mi prijedloge u komentarima 🙂 I ne zaboravite, vjerujte svojoj intuiciji, cijenite se i ponekad recite ‘jebe mi se’ i napravite ono što već dugo želite!

Recommended Articles

4 Comments

  1. I dalje sam tu. Pratim te i veselim se svakom tvom novom postu!

    1. Hvala ti draga Aneta! Ti si ovdje od početka i to mi mnogo znači :*

  2. Marijana Salvaje Ex Marić

    pRELIJEPA SI DRAGA, DRAGO MI JE DA SI SE VRATILA

    1. Hvala Marijana, i meni je i više nego drago :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *